About Us

Home

About Us

DR AZIMUTH BEAUTY SALON & SPA BANDAR KINRARA MERUPAKAN SEBUAH SPA MUSLIMAH TERLETAK DI PUCHONG BANDAR KINRARA. SPA KAMI BERKONSEP KOMBINASI MODEN FACE SPA & TRADISIONAL BODY SPA KHAS MUSLIMAH (UNTUK WANITA) . KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN SPA DARI HUJUNG RAMBUT KE HUJUNG KAKI, DGN SUASANA SPA YG MENENANGKAN DI SAMPING MENGGUNAKAN PERALATAN MODEN UTK RAWATAN FACIAL SETANDING KEMUDAHAN MEDISPA DAN EKSLUSIF SPA YG LAIN DGN HARGA MAMPU MILIK DAN SERVIS YG TERBAIK SERTA PRODUK ORGANIC BERASASKAN SUMBER SEMULAJADI KHAS UNTUK SEMUA WANITA

Spa kami menggunakan produk produk berasaskan bahan semulajadi dari malaysia (produk dr Azimuth) dan dari luar negara (Dermedics Skincare Poland).

 

CEO ( owner ) Spa Dr Azimuth Bandar Kinrara merupakan Dr. Syuhada Bt Azman, seorang doctor perubatan (ijazah sarjana perubatan trisakti university), berpengalaman dalam natural wellness & spa selama 4 tahun dan mempuyai siijl kecantikan & kesihatan di dalam bidang estetik & spa yg diiktiraf.

 

Pengasas Produk Dr Azimuth pula adalah Dr Abdul Azimullah merupakan pakar bertauliah dalam kesihatan & kecantikan. Memunyai kelulusan B.Sc, M.Sc, MMS, MIIE, PhD (Nutrition), ND Clayton, Alabama dan pengiktirafan sebagai Naturophatic Dermatologist, Doctor of Naturopathy & Natural Health dan merupakan ahli New York Academy of Sciences. Produk dr azimuth terdiri dari produk kesihatan dalaman dan kecantikan dari sumber semulajadi dan halal. Produk telah berada di pasaran sejak tahun 1989.

Dermedics Skincare Poland adalah produk international berasaskan sumber semulajadi (tumbuh-tumbuhan) dari poland. Telah digunakan secara meluas secara global di luar negara kerana keberkesanan dan hasil yg efektif. Kerana kesannya yg efektif terdapat pihak tidak bertanggungjwab yg menghasilkan serum tiruan produk ini. Namun, kami hanya menggunakan produk dermedics yg original sahaja. Dijamin 100 %. Produk ini juga digunakan secara meluas di klinik-klinik estetik, cosmetology dan medispa terkemuka.

 

Selain facial , spa kami juga menyediakan perkhidmatan body spa berkonsep tradisional termasuk full body massage, body scrub, body mask, hot stone, sauna, tangas, foot detox , foot spa dll termasuk kecantikan kuku (manicure & pedicure)

Saloon muslimah kami juga menyediakan perkhidmatan yg lengkap termasuk hair cut, rebonding, hair treatment, hair relaxing, hair spa, hair wash , blow, steam dll.

setiap wanita mempunyai kecantikan yg tersembunyi, serlah kan kecantikan semulajadi anda , di spa kami semua waita mampu untuk tampil menawan

Berhenti dari kesibukan harian anda sejenak, manjakan diri anda bersama kami

OUR STAFF

Staff kami terdiri dari beautician yg terlatih dan bertauliah. Mempunyai sijil kemahiran malaysia yg di iktiraf di Malaysia dan pengalaman bekerja di dalam bidang estetik dan spa sekurang kurangnya 2 tahun

DR. SYUHADA BT AZMAN

CEO (OWNER)

M.D TRISAKTI UNIVERSITY, NATURAL SPA & WELLNESS

SARIDAWATI / DAYANA / MARWANIE

BEAUTICIAN / SPA THERAPIST

CERTIFIED BEAUTICIAN / SPA THERAPIST